Det här händer med Blondinbellas blogg i höst

Bilden är ett montage med två bilder på Isabella Löwengrip.
Isabella Löwengrip om framtiden för bloggen. - Foto: Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Isabella "Blondinbella" Löwengrip gör om sin blogg i slutet på sommaren och nu vet vi vad som faktiskt kommer att hända.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip fortsätter att göra succé både genom sina sociala kanaler och genom sina företag och investeringar.

Varumärket Blondinbella tvättas mer och mer bort och Löwengrip växer – något flera gillar men andra tyvärr ogillar.

bloggen skriver Blondinbella att hon kommer göra om bloggen i augusti i år, något som har fått starka reaktioner i kommentarsfältet. 

Bild: Isabella Löwengrip


Vissa tror hon ska lägga ner bloggen, andra tror den kommer förvandlas till en plats där Isabella enbart kan marknadsföra sina företag – något som inte riktigt uppskattas av alla trogna Bella-fans.

Till Dagens industri säger Blondinbella att bloggen inte kommer finnas kvar för alltid, och avslöjar då vad som kommer att hända efter sommaren.

Bild: Isabella Löwengrip


– Själva bloggen växer, men inte bloggar som fenomen. Det är också därför som vi gör om bloggen till en plattform efter sommaren, säger hon till Dagens industri.

Det som kommer att hända är när vi kommer in på sajten ska vi kunna välja på om vi vill läsa om entreprenörskap, mammalivet eller resor – alltså en mer strukturerad blogg.


Mer:

Här är personen Blondinbella bor med i Mexiko

Blondinbellas resa får fansen att undra – är det en kärleksresa?

Bildkälla:Isabella Löwengrip

Gilla Modette på Facebook!