Bianca Ingrosso visar vad hon äter på en dag – nu rasar läsarna

Bilden är ett montage på Bianca Ingrosso.
Bianca Ingrosso visade upp vad hon äter under en dag. - Foto: Bianca Ingrosso.
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso visade upp hur matsedeln för en dag kan se ut i hennes liv, men läsarna var inte riktigt nöjda med vad de fick se.

I helgen skrev Bianca Ingrosso ett inlägg på sin blogg som läsarna ska ha frågat efter flera gånger, nämligen om vad hon brukar äta under en dag.

Portionerna Bianca visade upp på bloggen var väldigt nyttiga och ganska små, vilket gjort att flera av hennes läsare nu hävdar att Biancas inlägg är triggande att läsa och att det kan bidra till ätstörningar.

"Du kan lätt trigga, omedvetet såklart, unga tjejer som ser upp till dig med dessa bilder. Tyvärr är det så lätt att man tänker 'åh hon är ju så snygg då ska jag äta som hon' men det där ÄR för lite", skriver en läsare.

En annan läsare tycker att Bianca borde radera inlägget.

"Tycker faktiskt hon borde ta bort detta inlägg för en frisk person som inte bantar ska inte äta sådär. Då funkar inte kroppen! Det påverkar alla unga tjejer som vill se ut som Bianca...", menar en annan läsare.

Några läsare tycker dock att man ska ta inlägget med en nypa salt då det visar vad hon äter under endast en av årets 365 dagar.

Bianca som själv lidit av ätstörningar tidigare säger att hon fortfarande håller på att hitta en balans och att hon brukar varva grönt och sött med jämna mellanrum.

"Jag håller även på att hitta en balans med min gamla ätstörning Bulimi som jag fortfarande kämpar med, jag spyr inte längre men de onda tankar kommer och går och ibland är jag svag och de onda tankarna tar över", skriver Bianca på bloggen.

Nu har Bianca svarat på kritiken, läs hennes ord här. Hon skriver även att hon har fått nog och att detta kan bli slutet för bloggen.

Mer:

Bianca om kritiken mot matbilderna: "Åt kanske mindre än vanligt"

Prins Carl Filip förstörde festen för Bianca Ingrosso

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Bianca Ingrosso