Blondinbellas känslosamma återförening med tonårskärleken Nils

Isabella Löwengrip var en gång tillsammans med pojkvännen Nils. - Foto: Isabella Löwengrip
Dela på Pinterest
Förut tog Isabella, Blondinbella, Löwengrip med sig barnen för att hälsa på sitt ex, Nils. Nu berättar hon om känslorna efter deras träff.

Under sin semester med barnen passade Blondinbella på att träffa sin gamla kärlek Nils och hans föräldrar. Trots att det har gått en lång tid sen paret gjorde slut så blossade känslor upp efter besöket. 

Ja, att träffa en gammal, men stor, kärlek är alltid speciellt. Blondinbella och Nils blev tillsammans när Blondinbella var 16 år gammal och paret höll ihop under hela fyra år.

De träffades för en fika hos Nils föräldrar i Örnsköldsvik och på bloggen skriver Blondinbella att det kändes precis som förr. 

"Sist jag var där var 2010 men allt såg likadant ut om inte vackrare. Mina ex-svärisar hade inte åldrats en dag och mötet blev som att tiden hade stått stilla", skriver Blondinbella på bloggen.

Hon berättar även om känslorna som bubblade upp och att hon blev rörd av att få träffa dem igen.

"Otroligt roligt och jag blev rätt rörd av besöket. Nils och jag var tillsammans från att jag var 16 till 20 år, många minnen. Tänk vad livet är härligt och oväntat", skriver hon.


Isabella Löwengrip är idag singel.

Efter en händelserik vår på kärleksfronten för Blondinbella verkar hennes hjärta lagats lite efter besöket i Örnsköldsvik.

"Jag mår så bra här uppe, Övik kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat. Nu väntar te med gänget!", skriver Blondinbella på bloggen.

Mer:

Det här ska Odd Spångberg göra med kärlekstatueringen

Odds nya tjej bekräftar ryktet: "Vi dejtade seriöst"

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Blondinbella TT