Kenza sköt upp smekmånaden efter bröllopet: "Så himla... ledsna"

Till vänster Kenza och Aleks på sin bröllopsdag. Till höger Kenza.
Kenza och Aleks Zouiten Subosic tvingades skjuta upp smekmånaden. - Foto: Kenza Zouiten Subosic
Dela på Pinterest
Kenza och Aleks Zouiten Subosic drabbades av nedstämdhet och sköt upp smekmånaden efter bröllopet.

Kenzas bröllopslycka efter helgens giftemål med Aleks tog en snabb vändning och paret beslutade sig för att skjuta upp smekmånaden. Nu berättar Kenza om känslorna på bloggen.

"Planen var egentligen att ge oss iväg igår men efter bröllopshelgen kände vi oss båda så himla….ledsna", skriver Kenza på bloggen.

Anledningen till hennes och Aleks nedstämdhet var att det kändes så tomt och tråkigt att behöva lämna vännerna efter en sån fullspäckad helg.

"Jag visste att det skulle kännas lite tråkigt när något så stort man planerat så länge var över, men jag hade inte räknat med att det skulle kännas så tomt. Vi var inte alls sugna på att åka iväg, vi ville leva kvar i helgen. Vi saknade våra vänner och ville bara vara med dem!", skriver Kenza.

Paret valde därför att stanna hemma och skjuta upp smekmånaden. Istället för att bege sig så bjöd de hem sina kompisar för ett sista återseende innan den långa resan.

"Så igår bjöd vi över massa folk hem till oss för pizza och häng, och det var så kul att ha liv och rörelse runt oss igen och få hänga med alla en sista gång på flera veckor", skriver Kenza på bloggen.

Nu ska paret ha påbörjat sin smekmånad och styrt bilen söderut och hon passar även på att tacka alla sina läsare för all kärlek hon fått efter bröllopet.

Se maten som serverades på bröllopet i spelaren ovan!

Mer:  

Så mycket kostar ett bröllop på slottet som Kenza gifte sig på

Här är Kenzas drömmiga brudklänning från Ida Sjöstedt

Kenza gifte sig i hemlighet – här är alla bilder från bröllopet

Kenza och Aleks har gift sig – se den fina bröllopsbilden här 

Kenzas stora avslöjande om vad som väntar efter bröllopet: "detta blir sista året" Gilla Modette på Facebook

Bildkälla: Kenza