Kenza talar ut om sin tuffa uppväxt: "Jag var inte ensam"

Kenza Zouiten Subosic
Kenza Zouiten Subosic talar ut om den tuffa uppväxten. - Foto: Kenza Zouiten Subosic
Dela på Pinterest
Kenza Zouiten delar med sig av sina tankar om sin barndom och förhoppningarna på sin nya familj.

Bloggdrottningen Kenza Zouitens liv har inte alltid varit en dans på rosor och hennes uppväxt och relation med sin pappa är något som hon haft det kämpigt med i sitt förflutna. 

"Jag var inte gammal när jag insåg att min familj inte var som andra familjer, men när jag blev lite äldre insåg jag att jag inte var ensam", skriver Kenza på Instagram.

Nu skriver hon ett ett viktigt statement på sin Instagram om vilka insikter hon fått under de senaste åren och hur viktigt det är att barn får vara barn och omhändertagna därefter. 

"Det är så många barn som växer upp i hem där föräldrarna väljer något annat framför sina barn. Ett barn ska ALLTID komma först, och ett barn ska INTE behöva vara förälder till sin förälder", skriver Kenza.

Det här var inte självklart för Kenza tills hon själv blev vuxen. Kenza skriver också att när hennes syster fick barn och när Aleks syskons barn kom in i bilden så blev det desto svårare för henne att förstå hur man kan behandla sina barn dåligt. 

"Jag skulle göra allt för de här tjejerna. Vad som helst. Och att se våra syskonbarn med deras föräldrar och se Aleks med dem, ger mig hopp. Hopp att en dag själv få den familjen som jag alltid önskat mig, skriver Kenza på Instagram".

Läs hela Kenzas fina inlägg i spelaren ovan!

Mer:

Så mycket kostar ett bröllop på slottet som Kenza gifte sig på

Här är maten som serverades på Kenzas bröllop

Här är Kenzas drömmiga brudklänning från Ida Sjöstedt

Kenza och Aleks har gift sig – se den fina bröllopsbilden här

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Kenza