Här är appen som gör att allt glittrar på Instagram story

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Flera influencers använder just nu ett filter som gör att du ser extra glittrig ut – men var hittar vi egentligen detta magiska filter?

Har ni sett att flera influencers och andra glittrar lite extra just nu? Det kan vara den härliga vinterglowen som slagit in – men det kan också vara en app som gör att du glittrar lite extra.

På Instastory har vi sett flera videos där folk ser extra sparkly ut och allt de rör vid bara glittrar loss. Bland annat den här bilden på Josefin Dahlberg, Joanna Fingal och Sara Biderman. 

Har ni, precis som vi, lagt märket till detta underbara filter har ni ju garanterat försökt hitta detta underbara filter på Snapchat eller Instagram utan resultat. 

Det är nämligen en helt enskild app som kan fixa glitter på dina bilder, och det är appen KiraKira+. Den används av flera stora internationella influencers och gjordes succé under Fashion Week tidigare i höst.

I spelaren ovan kan du se hur appen går till, den kostar 10 kronor att ladda ner men det kanske det kan vara värt? I alla fall om du vill vara sådär extra sparkly för en dag!

Mer:

6 av de konstigaste trenderna som faktiskt blev heta 2017

Gilla Modette på Facebook!