Chrissy Teigen ammade sin dotters docka – nu rasar alla över bilden

Chrissy Teigen är nybliven tvåbarnsmamma - Foto: TT/Rich Fury
Dela på Pinterest
Chrissy Teigen är modellen som på senaste år gjort succé på sociala medier då hon ofta visar upp den ofiltrerade världen. Hon är just nu nybliven tvåbarnsmamma och på Instagram har hon nu postat en bild som väckt starkt starka reaktioner.

Chrissy Teigen, 32, är en amerikans modell som är tillsammans med artisten och låtskrivaren John Legend, 39. Paret har två barn tillsammans, 2-åriga Luna och nyfödda Miles.

Bildkälla: Instagram/chrissyteigen

Chrissy har under de senaste åren gjort succé på sociala medier då hon ofta visar en ofiltrerad värld och kan minst sagt bjuda på sig själv. 

Och nu har hon postat en bild som skapat stor debatt, minst sagt. 

Det var för två dagar sedan som Chrissy postade en bild på Instagram med texten "Luna får mig att amma hennes docka så jag antar att jag har tvillingar nu".

Bildkälla: Instagram/chrissyteigen

Bilden har redan efter två dygn fått nästan tre miljoner likes och tusentals kommentarer. Bilden sprider sig även på Twitter – och folk har minst sagt blandade reaktioner.

Alla som är ammande mammor vet att det kan vara klurigt att hitta en "bra" plats för att amma, då det kan behövas göra ganska spontant och att vissa personer tydligen inte tycker det är okej att slänga fram ett bröst på allmän plats. 

Därför får Chrissy nu massvis med kärlek och hyllningar för att hon så öppet visar att hon ammar, något som inte borde vara några konstigheter för någon.

Men det finns också personer som rasar mot Chrissy. Då bilden anses vara för privat för Instagram. Flera kommentarer om att det inte är okej dök upp på Instagram och Twitter. Hon fick så mycket kritik att flera kvinnor nu lägger upp bilder under hashtagen #normalizebreastfeeding för att normalisera amning.

Bildkälla: Instagram

Mer:

John Legend ville göra slut – då gjorde Chrissy Teigen det här

Gilla Modette på Facebook!