Här är allt du behöver veta om programledarna i Musikhjälpen 2017

Foto: Pexels
Foto: Pexels - Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
I år är det Farah Abadi, Molly Sandén och Kalle Zackari Wahlström som är programledare och temat är "barn är inte till salu".

Molly Sandén

Sångfågeln Molly Sandén är en stor förebild hos många. Hon är född 1992 i Stockholm och har gjort superhitsen som "Rygg mot rygg", "Freak" och "Why Am i Crying". Hon är tillsammans med artisten Danny Saucedo.

Farah Abadi

Farah är 29 år och är uppvuxen i Landskrona. Hon är en radio och tv-profil och har varit programledare för Sveriges Radios Malmö-kanal Din Gata 100,6, Sommarlov i SVT och har även haft sitt eget radioprogram som hette P3 med Farah Abadi. Hon har även varit programledare för 20-årsjubilet av Världens Barn-galan 2017. Sedan 2015 leder hon Relationsradion i P3. 21 november fick Farah en liten son, så hon går in i buren som nybliven mamma!

Kalle Zackari Wahlström

Karl är 36 år gammal och är programledare, manusförfattare och träningsprofil. Han är från Skinnskatteberg i Västmanland och är gift med Brita Zackari. Han har bland annat lett SVT-programmet "Svett & etikett", programmet "Gympaläraren" och "Träna med Kalle". Han är även författaren bakom boken "Stark som en björn, snabb som en örn: Träning (fast kul)". 

Mer:

Därför vill inte Molly Sandén prata om Danny Saucedo längre

Gilla Modette på Facebook!