Bianca Ingrossos julstrumpa och de 3 största bössorna i Musikhjälpen

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash - Foto: Bild: Unsplash
Dela på Pinterest
Bianca Ingrossos insamling är redan uppe i flera tusen. Trots det är hennes insamling inte med på top 10 listan. Se den här!

Bianca Ingrosso är en av alla som nu hjälper barn som säljs i sexhandeln genom att ha skapat en bössa som heter Biancas Julstrumpa i Musikhjälpen. På onsdag gästar hon programmet klockan 17:00 och hennes bössa har redan fått in nästan 50.000 kronor.

Med 50.000 kronor i bössan så hamnar Biancas Julstrumpa på plats nummer 12 av de mest populära bössorna.

Över henne finns det insamlingar från hela kommuner så som Norrland, Julius och Björn som genomför en utmaning för varje "milstolpe" de lyckas samla in.

De tre insamlingar som samlat in allra mest är JLC som i dagsläget lyckats samla in ca 121 000 kronor och ligger på topp tre. 


På listans andra plats ligger videohjälpen som sände live dygnet runt på Youtube tills den 11 december. De har skramlat ihop 276 000 kronor i dagsläget. 

Den bössan som samlat in allra mest i Musikhjälpen än så länge är "Med kärlek från Hofors" som startas av Marita Söderström och Emil Eriksson. I dagsläget har de samlat ihop ca 423 000 kronor men det lär bli mer.

Förra året när de startade bössan för första gången så drog de in den största insamlingen i Musikhjälpens historia, en bössa på 1 232 350 kronor, skriver Arbetarbladet.

Här är allt du borde veta om programledarna i Musikhjälpen 2017

Gilla Modette på Facebook!