Saker du aldrig ska göra på en hemmafest

Nyår
Nyårsfesten och löftena - Foto: Foto: Shutterstock
Dela på Pinterest
I veckans avsnitt av "How To med Lisa och Sara" pratar tjejerna om nyårsfesten, nyårslöften och fördomar. Båda två hade hemmafest på nyår och listar nu saker du aldrig ska göra när du är bjuden på hemmafest. i

I veckans avsnitt av "How To med Lisa och Sara" pratar duon om nyårsfesten, nyårslöften, fördomar och ekonomi. Både Lisa och Sara hade själva hemmafester på nyårsafton och en fest blev lite mer spårad än den andra.

Sara berättar att några glas gick sönder men att folk torkade upp efter sig, medan Lisa berättar att hon hittade en spya i sin sammetssoffa.– Det luktade så mycket spya överallt, säger Lisa.

För att sammanfatta nyårsfesten listar Lisa och Sara saker du absolut inte får göra på en hemmafest, och svarar därmed på frågan "hur beter man sig på en hemmafest?". Bland annat säger de att man inte sno något från hemmet och säga till om man råkar spy eller ta sönder något – och då även ersätta för skadan om det krävs.

Sedan svarar de även på frågan om man får ha rödvin på hemmafest och vad man måste göra direkt när man kommer till festen. Lyssna på avsnittet här.

Mer:

På söndag släpper vi podcasten "How To med Lisa och Sara"

Gilla Modette på Facebook!