5 sminkprodukter du måste ha om du lätt blir röd i ansiktet

- Foto: Foto: Kicks/Lykor
Dela på Pinterest
Blossar du lätt upp och blir röd i ansiktet när du går ut på fest, i kylan eller bara allmänt? Här är sminket du ska satsa på!

Den här Primern från Clinique är speciellt framtagen för att minska rodnad och röda partier aktivt. Den skyddar mot UVA och UVB strålar och innehåller dessutom gröna toner som neutraliserar din hudton. Den blir din för ca 270 kronor här.

CC-creme utläses som en Colour Correcting creme och det är alltså en tunn formula som är en blandning mellan dagkräm och en lätt foundation kan man säga som är till för att rätta till färgerna i din hy. Därför är det jättebra att ha en sån i väskan om du vet att du blir röd. Den här från L'Oréal Paris blir din för ca 150 kronor.

Färgade concealer i nyansen grön kan vara bra att applicera innan din foundation. Det täcker ner de röda partierna i din hy drastiskt. Den här blir din för ca 90 kronor från 3ina.

Den här är en foundation som är fri från olja och förebygger finnar med salicalsyra. Den täcker och neutraliserar röda partier och lugnar din hy och eventuella utslag. Perfekt om du besväras av din rodnad. För ca 310 kronor hittar du den här!

Till sist men inte minst så kan det vara bra med ett puder som tar ner rodnaden ett sista snäpp, fixerar sminket och är lätt att använda för att göra toutch ups under dagen. Det här pudret från GloMinerals har aktiva ingredienser med antioxidanter och vitaminer som är kända för att lugna ner huden. För ca 415 kronor hittar du den här!

Mer:

Här är nya highlightern som ser ut som skit – men är så himla bra

Gilla Modette på Facebook!