IKEA vill att du ska kissa på deras reklam – anledningen är så mysig

Dela på Pinterest
IKEA har lanserat en ny kampanj för att visa att företagen är en självklar roll i människors liv – och den är så genialisk.

Ingen har väl missat IKEA:s reklamfilmer "där livet händer" som rullar på TV och syns på affischer lite överallt. Företaget är verkligen duktiga på marknadsföring – och den här gången är det inget undantag.

Nu har nämligen IKEA lanserat en annons där de vill att du ska kissa på bladet, bokstavligen talat. Åkestam Holst har tagit fram kampanjen i samarbete med Marcene Labs, och kan vara en av IKEA:s mysigaste reklamer hittills. 

Och nej, det är inget skämt och det handlar om riktigt urin. IKEA har nämligen lanserat ett graviditetstest. 

Ikea. Foto: Shutterstock


Det är en reklam för en spjälsäng och om du får ett positivt resultat, alltså att du är gravid, så dyker det upp en rabattkod på bladet och därmed kan du köpa sängen billigare.

– Med glimten i ögat har vi tagit fram annonser som kopplar samman graviditetstest med IKEA FAMILY-rabatten. En av de mest magiska stunder man kan uppleva är när den där lilla stickan visar ett plus. Men det finns ju mer relevanta budskap för en blivande förälder att ta del av i just exakt den där sekunden än ett streck. Typ en familjerabatt på en spjälsäng!, säger Evelina Rönnung, art director på Åkestam Holst till Resumé

Se reklamfilmen i spelaren ovan, det är så häftigt, konstigt och mysigt på samma gång!

Mer:

Sparknepet som gör att du aldrig behöver vara pank dagen innan löning

Gilla Modette på Facebook!