Margaux Dietz blev årets influencer på ELLE-galan: "Så otippat"

- Foto: Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Årets ELLE-gala går av stapeln i Stockholm ikväll och en av pristagarna blev såklart Margaux Dietz, som under 2017 slog igenom rejält på sina sociala medier.

Margaux Dietz slog igenom rejält under 2017 efter att hon släppte sin förlossningsvideo på Youtube. Klippet är ett av de mest tittade klippen under året och under ELLE-galan ikväll vann hon priset som "året influencer".

Hon har cirka 116 tusen följare på Instagram och 102 tusen följare på Youtube. Vi får följa en positiv och glad småbarnsmamma som alltid får oss att bli på bra humör. 

ELLE:s motivering till priset var bland annat att Margaux är bästisen alla vill ha.

– Det känns jättekul, så otippat. Jag har inte ens tänkt på att det skulle kunna vara jag, säger Margaux till Modette.

Foto: Margaux Dietz/Instagram

Det som gör Margaux till årets influencer är, enligt henne själv, att hon uppdaterar ofta och har en bred målgrupp.

– Jag uppdaterar ofta och mycket, och når ut till nästan alla olika målgrupper. Sen kör jag också på de flesta kanalerna. Jag är bred och jag har vuxit mycket under kort tid, säger hon.

Margaux har hållit på i tre år som influencer men det var förra året som hon verkligen slog igenom, då hon släppte sin förlossningsvideo. 

– Jag var i min bebisbubbla så jag märkte inte att allt blev så stort. Jag tycker allt är exakt som vanligt bara att det är fler som stannar mig på stan och fler som kollar på mina grejer, säger hon.

Läs om resten av vinnarna på ELLE-galan här.

Mer:

Se Margaux Dietz förlossningsvideo här

Gilla Modette på Facebook!