Spice Girls återförenas – men Victoria har ett väldigt märkligt krav

- Foto: Lise Åserud/TT
Dela på Pinterest
Enligt uppgifter är det nu klart att nostalgi-gruppen Spice Girls ska återförenas – men för att Victoria skulle skriva på kontraktet hade hon ett minst sagt speciellt krav.

Spice Girls är 90-talsbandet som de flesta av oss har någon slags relation till. Bandet återförenades tillfälligt under OS 2012 – en show som gjorde succé.

Bildkälla: Kristy Wigglesworth/TT

I höstat kom den glada nyheten att bandet kanske ska återförenas på riktigt, men det var ett rykte som aldrig riktigt blev bekräftat, då bandmedlemmarna inte var överens. 

Men nu kommer det uppgifter att den sista medlemmen skrivit på pappret, och det är Victoria Beckham. Enligt The Sun får tjejerna 112 miljoner var för att återförenas – men Victoria hade ett väldigt speciellt krav för att tacka ja.

Hon ville ha en försäkring på att hon inte kommer behöva sjunga, över huvud taget.

Foto: Sergei Grits/TT

"Nu när hon är en toppdesigner så är Victoria orolig för att sjunga, men hon vill tjäna pengar som hon kan lägga på sin egen verksamhet", säger en källa till The Sun, skriver Expressen.

Foto: Lise Åserud/TT

Så, vad bandet nu ska göra när de återförenas är oklart. Det ryktas om en tv-serie, en talangtävling eller ett nytt album med alla gamla hitlåtar.

Mer:

20 år senare – här är nya tolkningen av "Wanna be" som nu gör succé

Gilla Modette på Facebook!