Här är gravidbilden på Kylie och Khloé som alla snackar om just nu

- Foto: Stella Pictures
Dela på Pinterest
Igår kom nyheten att Kylie Jenner har blivit mamma och nu sprids det gravidbilder på Kylie över hela internet. Men det är en bild som sticker ut lite extra – nämligen en gravidbild tillsammans med systern Khloé.

Igår, 4 februari, kom nyheten vi alla väntat på – Kylie Jenner har blivit mamma. Spekulationerna kring graviditeten har pågått under hela hösten och alla har väntat på att Kylie ska bryta tystnaden.

Igår postade Kylie en bild på Instagram och släppte samtidigt en Youtubefilm  där hon bekräftade ryktena och berättade även att hon fått en liten dotter.

1 februari fick Kylie Jenner alltså en dotter tillsammans med pojkvännen Travis Scott – en nyhet som hela världen nu snackar om.

Systern Kim Kardashian har även hon precis blivit mamma och den andra systern, Khloé, är höggravid även hon.

Nu sprids det bilder från Kylie Jenners graviditet och det är en speciell bild som drar extra mycket uppmärksamhet till sig – nämligen hennes gravidbild tillsammans med Khloé Kardashian. 

Båda två visar upp sina gravidmagar och ja, fansen är helt galna.

Det är Khloe Kardashian själv som har delat bilden och redan nu har den fått över 6 miljoner likes och över hundra tusen kommentarer.

Se Kylie Jenners gravid- och förlossningsvideo nedan:

Mer:

En tidslinje över Kylie Jenners graviditet och alla bilder på gravidmagen

5 saker du måste veta om Kylie Jenners pojkvän Travis Scott

Gilla Modette på Facebook!