Här är bilden som slog rekord på Instagram – på mindre än ett dygn

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Beyoncés bild där hon avslöjade att hon väntar tvillingar har länge varit den mest gillade bilden på Instagram – fram till nu. Igår postades en bild på Instagram som nu har tagit rekordet, på mindre än ett dygn.

Det var ungefär exakt för ett år sedan, 1 februari 2017, som Beyoncé släppte nyheten att hon väntar tvillingar. Bilden har sedan dess varit den mest gillade bilden på Instagram, fram tills nu. Två bilder har gått om Beyoncés bild och nu är hon på en tredje plats, med hela 11 240 805 likes.

Foto: Instagram/Beyonce 

Cristiano Ronaldo låg länge på andraplatsen med en bild på sin nyfödda dotter – men nyligen har han gått om Beyoncé med bara några tusen likes. 

Foto: Instagram/cristiano

Men, både Beyoncé och Cristiano får nu hoppa av tronen för nu är det en annan bild som klättrat sig upp på topplistan och lagt sig stabilt på förstaplatsen – redan efter några timmar. 

Det är såklart Kylie Jenners bild på sin nyfödda dotter, där hon även avslöjade namnet på barnet. Bilden har redan efter 17 timmar tagit rekordet och har nu över 13 miljoner likes, en siffra som förmodligen bara kommer stiga.

Foto: Instagram/Kyliejenner

Så, vill du slå likerekord på din Instagram? Då är det tydligen barn som gäller.

Mer:

Vill du veta hur många likes du har fått? Spana in det här!

Gilla Modette på Facebook!