Därför kommer Kylie Jenners dotter heta Webster i efternamn

- Foto: Instagram/Kyliejenner
Dela på Pinterest
Kylie Jenner har precis avslöjat namnet på hennes och Travis Scotts dotter och det verkar som att flickan varken kommer heta Jenner eller Scott i efternamn.

För några dagar sedan avslöjade Kylie Jenner vår tids kanske största mysterium, att hon varit gravid i hemlighet och fött en dotter. Ja, som ni hör ligger det en lång historia bakom allt som hänt och vi har sammanfattat dessa nio månader i en artikel som du kan läsa ikapp här!

Men nu är som sagt nyheten ute och igår berättade även Kylie vilket namn hennes och Travis Scotts dotter ska få. Och det blev klart att barnet varken kommer heta Jenner eller Scott i efternamn. Utan istället Webster. Stormi Webster.

Foto: Instagram/Kyliejenner

Vi antar att namnet gick hem hos fansen, eftersom den fått galet många likes. Men många undrar ju såklart, vart kommer efternamnet Webster ifrån?

Jo, Travis Scott heter egentligen Jacques Webster, och använder just Travis Scott som ett artistnamn. Med andra ord så låter Kylie sitt efternamn gå i graven och fortsätter den nästkommande generationen med namnet Webster!

Läs om hur paret träffades och sex andra saker du måste veta om Kylies pojkvän här!

En tidslinje över Kylie Jenners graviditet med alla bilder på magen