Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Då börjar öppningsceremonin av Vinter-OS – här kan du se den

Dela på Pinterest
Idag drar Vinter-OS igång och fram till 25 februari kommer vi följa svenska truppen tävla för guldet i Sydkorea, Pyeongchang.

Idag drar Vinter-OS igång i PyeongChang, Sydkorea. Fram till 25 februari kommer vi följa de svenska trupperna tävla för guld i hela 15 olika sporter. 

Idag kommer alltså vi få se öppningsceremonin av Vinter-OS och det kommer förmodligen bjudas på musik, dans, sång och flera kulturella inslag – för att fira att OS äntligen är igång. 

Under tidigare OS-invigning i Peking kostade ceremonin hela 100 miljoner dollar – så det är minst sagt påkostat och maffigt.

Bild från OS-invigningen i Rio, 2016. Foto: Stella Pictures

De svenska trupperna bär kläder designade av H&M under öppningsceremonin – kläder som ska vara designade av både H&M och atleterna själva.

I år har Discovery Networks tv-rättigheterna för Vinter-OS och på Kanal 5 kan vi i Sverige se tävlingarna som har störst intresses – och såklart även invigningen. 

Öppningsceremonin sänds alltså på Kanal 5 och Dplay.se klockan 12:00, idag 9 februari.

Mer:

H&M designar kläderna till svenska OS-truppen – se kläderna här

Gilla Modette på Facebook!