Linn Ahlborg öppnar upp sig på bloggen: "Får bara ångest"

- Foto: Instagram/linnahlborg
Dela på Pinterest
Linn Ahlborg berättar varför hon lagt upp gamla bilder på sig själv den senaste tiden och tyvärr är vi nog många som kan känna igen oss.

Youtubestjärnan Linn Ahlborg, 18, har varit relativt tyst på senaste tiden och på senaste tiden har hon laddat upp flera gamla bilder på sig själv – och det finns en anledning till varför.

På bloggen skriver nu Linn Ahlborg ett ärligt inlägg om hur hon mår just nu, och tyvärr är vi nog många som kan känna igen oss.

Bildkälla: Instagram/Linnahlborg

"Jag tror jag är inne i en väldigt självkritisk period... Blir sällan nöjd med det jag gör nu för tiden. Är less på mitt utseende också (därför jag typ bara publicerar gamla bilder där jag har löshår)", skriver hon.

Linn skriver också att det kanske kan låta ytligt, men att alla vill vara nöjda med hur man ser ut, något vi verkligen förstår och känner igen oss i.

Om två veckor släppts Linn Ahlborgs kollektion med NA-KD och även det har gett Linn ångest.

Bildkälla: Instagram/Linnahlborg

"Har också fått se massa bilder från plåtningen i Lissabon som jag gjorde för min kollektion, och får bara ångest av att så många ska se bilder jag inte är nöjd med", skriver hon.

Linn avslutar känslosamma inlägget med skriva att hon inte vill dölja att hon känner såhär. 

"Känner inte heller att jag ska dölja att jag också känner så här ibland. Det gör nog vi alla. Men jag vet att man kan tro att vi 'influencers' inte har sådana här problem men we doooo", skriver hon på bloggen

Mer:

Då släpper Linn Ahlborg sin kollektion med NA-KD

Gilla Modette på Facebook!