Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Ben & Jerry släpper ny smak – den perfekta födelsedagspresenten

Dela på Pinterest
Vår glassfavorit fyller 40 år och firar med att släppa en helt ny smak – och den är verkligen den perfekta födelsedagspresenten.

Ben Cohen och Jerry Greenfield öppnade sin första glassbutik i hemstaden Burlington, Vermont
våren 1978. I år fyller glassmärket 40 år och det firas med en helt ny smak – som är perfekt för alla festliga tillfällen framöver. 

Det släpper smaken "Birthday Cake", vilket alltså är precis som det låter – en blandning mellan krämig kaksmetsglass, rosa glasyr, jordgubbar och mjuka kakbitar. Alltså en glass och tårta i ett. 

Foto: Modette

Vi har provsmakat glassen och är positivt överraskade.

– Jag är positivt överraskad. Jag gillar egentligen inte glass med jordgubb, då jag egentligen föredrar choklad och något krispigt. Den saknar krispigheten men är överraskade god. Hade hellre fått den här än en prinsesstårta på min födelsedag, säger Lisa Billinger, redaktör på Modette.se 

Av oss på Modette får nya glassen 4 av 5 i betyg. Glassen är Fairtrade-certifierad och börjar säljas i Sverige 12 februari. 

Gilla Modette på Facebook!