Här är Margaux Dietz tips för att lyckas på Youtube

- Foto: Foto: Instagram/Margaux Dietz
Dela på Pinterest
Margaux Dietz har arbetat med sina sociala medier i tre år. Förra året släppte hon en förlossningsfilm som blev hennes stora genombrott. Nu har hon över hundra tusen följare. Men hur lyckades hon?

Margaux Dietz slog igenom stort under 2017 när hon släppte sin förlossningsvideo på Youtube. En film som har setts över en miljon gånger.

Foto: Youtube/Margaux Dietz
Bildkälla: Youtube


Margaux har arbetat aktiv med sina sociala medier i tre år och började med Youtube bara ett halvår innan hon släppte förlossningsvideon, och idag har hon över 100 000 tusen följare på både Youtube och Instagram.

Tidigare i år vann hon priset "Årets influencer" på ELLE-galan, och där passade vi på att fråga henne om sina bästa karriärstips när det gäller just sociala medier.

– Jag började med Youtube ett halvår innan jag fick Arnold, då hade jag också ett heltidsjobb. Det är så mycket mer än en blogg och Instagram. Jag brukar säga att en youtubefilm är som 20 blogginlägg, i kreativitet och så, säger Margaux till Modette.

Bildkälla: Instagram/Margaux Dietz

Margaux slutade på sitt jobb och satsade helhjärtat på sina egna kanaler – något som gjorde att hon idag är en av de största i Sverige.

– Om du kör din egna nisch, inte tittar så mycket på vad andra gör och känner att nu vill jag satsa. Du måste gå in helhjärtat och känna att det här vill jag göra. Gör du det så blir det bra, jag tror det går när du än väljer att börja, säger hon.

Bildkälla: Instagram/Margaux Dietz

Margaux ser otroligt bekväm ut framför kameran, något hon arbetat fram under resans gång.

– Jag tror det kändes naturligt på en gång, men det var lite läskig att gå på stan och filma sig själv. Det var inte bekvämt, säger hon.

Bildkälla: Instagram/Margaux Dietz

Men för att bli bekväm och bättre på det man gör har Margaux ett bra tips.

– Det går att öva upp allting, det viktigaste är att våga kolla på sitt material om man vill bli bättre på det man gör och vill börja testa sig fram. Det är så nyttigt, jag har lärt mig jättemycket, säger hon.

Mer:

Hon filmade hela sin förlossning – här är Margaux tips till alla gravida

Gilla Modette på Facebook!