Det här borde du sluta med när du handlar i mataffärer

- Foto: Foto: Pexels
Dela på Pinterest
Podacasten "How to med Lisa och Sara" är tillbaka och i veckans avsnitt diskuterar tjejerna vad som är riktigt hett just nu – och vad som är mindre hett. Och det finns en sak vissa gör i mataffärer som är riktigt hett.

Podcasten "How To med Lisa och Sara" är podcasten där Lisa och Sara diskuterar livets alla problem, motgångar och framgångar – och svarar på frågorna "hur gör man?". 

Foto: Modette

Ett nytt koncept i podden är att tjejerna listar vad som är riktigt hett just nu – och vad som är kyligt. Är något hett är det alltså inne och trendigt, och är det kyligt är det ute och otrendigt.

Tjejerna säger att babyboom är det hetaste just nu, detta efter att fler och fler kändisar blir gravida och skaffar barn. Men det som kommer på andraplats handlar om mataffärer.

"Något som är riktigt hett är att plastbanta. Inte en diet eller något, utan det handlar om att ta mindre platspåsar när man handlar" säger Lisa.

Tjejerna diskuterar att det är trendigare än någonsin att strunta i platspåsar och vara klimatsmart, en trend alla borde haka på.

"Det är en grej och det verkligen hett. Att inte ta en plastpåse när du packar frukt, inte ta en fryspåse. Bära så mycket du kan själv eller ta med dig en tygpåse. Ta inte en plastpåse", säger Lisa.

Lyssna på podden här.

Gilla Modette på Facebook!