Det här får prinsessan Estelle i födelsedagspresent varje år

- Foto: Photo: Erika Gerdemark, Kungahuset.se / Erika Gerdemark, Royal Court, Sweden. Images must not be sold on to or distributed to third parties. Not hand out. Not for marketing purposes. Copyright must always be stated on publication. For any questions please
Dela på Pinterest
Idag, den 23 februari, så fyller prinsessan Estelle hela sex år och hon blir grattad av hela Sverige. Se hennes födelsedagsbild med tårtan och hennes årliga present här.

Kronprinsessan Victorias förstfödda dotter, och en av Sveriges prinsessor, Estelle fyller idag sex år och det har firats med tårta tillsammans med familjen.


Bildkälla: Kungahuset.se

Så, vad får man då i födelsedagspresent om man är prinsessa och hertiginna av Östergötland? Antagligen så får du leksaker som alla andra sexåringar, men varje år får hon också viss present som är återkommande varje år.

Av Östergötlands län så får hon varje år en berlock till armbandet hon fick som ettåring. Tidigare har berlockerna föreställt en svan, gädda, kantkremla och en vattenstjärna och i år var det dags för en ny symbol till smycket.

Nämligen landskapsinsekten läderbaggen i 18 karats guld.

"Den här landskapssymbolen var svårast hittills. Jag har fasat för den med alla ben och spröt, men jag känner mig nöjd med resultatet", säger guldsmeden och konstnären Margareth Sandström till länsstyrelsen.

Mer:

Se när prins Carl Philip förstörde festen för Bianca Ingrosso:

11 bevis på att Estelle borde vara allas modeguru