Mest läst

Flicka eller pojke? Här är könet på Måns Zelmerlöw och Ciaras barn

Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson väntar deras första barn tillsammans. Ciara är just nu i vecka 26 och på Instagram får vi reda på vilket kön barnet har.

Det var i början på december förra året som sångfågeln Måns Zelmerlöw släppte nyheten att han och flickvännen Ciara Janson väntar barn.

Bildkälla: Instagram

Måns och Ciara träffades sommaren 2016 på ett bröllop, och ett år senare gick Måns ner på knä och friade.  Måns friade på ön Vis i Kroatien med en gitarr i handen. Förlovningsringen var en ring från Efva Attling och låten han spelade för sin Ciara var en egenskriven kärlekslåt.

Bildkälla: Instagram

Ciara Janson är en brittisk skådespelare och har sedan tidigare en 3-årig son, Archie. Men nu ska Måns och Ciara få sitt första barn tillsammans.

Måns och Ciara avslöjade i december att paret väntar barn. Paret delade en bild på Instagram som fick tusentals likes och kommentarer.

Bildkälla: Instagram

Sedan dess har Ciara uppdaterat om graviditeten på Instagram, och vi har fått följa med under graviditetens gång. Just nu är hon i vecka 26, vilket alltså är mer än hälften av tiden.

Bildkälla: Instagram

Så, vilket kön har barnet? Jo, redan på julafton avslöjade Måns vad det blir för liten bebis.

Foto: Instagram

"Inreder julgranden med blåa saker det här året.. #itsaboy", skrev Måns på Instagram då.

Även flickvännen Ciara postade en bild på ultraljudet i slutet av januari, där hon skriver att hon ska få sin andra pojke.

Foto: Instagram

Så, Måns och Ciara ska få en liten pojke som är beräknad i början på sommaren.

Mer:

Allt ni behöver veta om Måns och Ciaras förhållande 

Gilla Modette på Facebook!