Flicka eller pojke? Här är könet på Måns Zelmerlöw och Ciaras barn

Dela på Pinterest
Måns Zelmerlöw och Ciara Janson väntar deras första barn tillsammans. Ciara är just nu i vecka 26 och på Instagram får vi reda på vilket kön barnet har.

Det var i början på december förra året som sångfågeln Måns Zelmerlöw släppte nyheten att han och flickvännen Ciara Janson väntar barn.

Bildkälla: Instagram

Måns och Ciara träffades sommaren 2016 på ett bröllop, och ett år senare gick Måns ner på knä och friade.  Måns friade på ön Vis i Kroatien med en gitarr i handen. Förlovningsringen var en ring från Efva Attling och låten han spelade för sin Ciara var en egenskriven kärlekslåt.

Bildkälla: Instagram

Ciara Janson är en brittisk skådespelare och har sedan tidigare en 3-årig son, Archie. Men nu ska Måns och Ciara få sitt första barn tillsammans.

Måns och Ciara avslöjade i december att paret väntar barn. Paret delade en bild på Instagram som fick tusentals likes och kommentarer.

Bildkälla: Instagram

Sedan dess har Ciara uppdaterat om graviditeten på Instagram, och vi har fått följa med under graviditetens gång. Just nu är hon i vecka 26, vilket alltså är mer än hälften av tiden.

Bildkälla: Instagram

Så, vilket kön har barnet? Jo, redan på julafton avslöjade Måns vad det blir för liten bebis.

Foto: Instagram

"Inreder julgranden med blåa saker det här året.. #itsaboy", skrev Måns på Instagram då.

Även flickvännen Ciara postade en bild på ultraljudet i slutet av januari, där hon skriver att hon ska få sin andra pojke.

Foto: Instagram

Så, Måns och Ciara ska få en liten pojke som är beräknad i början på sommaren.

Mer:

Allt ni behöver veta om Måns och Ciaras förhållande 

Gilla Modette på Facebook!