Så kan du och din partner förbättra sexlivet – två enkla tips

Dela på Pinterest
Tjejerna bakom succépodden "Alla våra ligg", Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, ger Modette sina bästa tips för att hetta upp sexlivet med sin partner.

Att förbättra sitt sexliv är inte det lättaste, speciellt inte om du är i en relation då ni har kört fast lite. Att testa olika sexleksaker funkar för vissa och att köra rollspel fungerar för andra.

Men när det gäller vad du kan göra hemma själv, utan redskap, så har Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, två bra tips.

Amanda och Anna är tjejerna bakom succépodden "Alla våra ligg" och även bakom konceptet "Liggboxen". Dagligen pratar tjejerna om sex och har under åren med podden fått flera mejl från lyssnare som vill ha hjälp med sitt sexliv.

Bildkälla: Instagram/allavaraligg

Modette frågade tjejerna om deras bästa tips för att förbättra sitt sexliv med sin partner, och vi fick två helt olika svar. Amanda säger att onani är riktigt viktigt.

 – Jag skulle säga att man inte ska sluta onanera för att man har en partner. Många tycker att ”jag är ju ihop med någon så varför ska jag onanera då?”, och jag tycker det är helt fel. 

Amanda menar att man måste fortsätta utforska sig själv och hitta vad man själv gillar.

– Någonstans måste man ju lära känna sig själv. Jag utvecklas hela tiden och upptäcker vad jag gillar, jag tycker onani är skitviktigt. Så mitt tips är att fortsätta onanera själv, säger Amanda.

Anna däremot har ett helt annat tips, något som hon har testat efter att hon pratat med en kille som höll på med Tantra.

– Mitt tips är bra och lite flummigt. Vi hade med en kille i podden som höll på med Tantra och han tyckte man skulle testa ha sex tre veckor i sträck utan att komma, säger hon.

Anna och hennes pojkvän testade det här, något som var både svårt, spännande och gav effekt. 

– Jag tyckte det var supersvårt, vi klarade i tio dagar kanske. Vi var så tända på varandra, min kille sa att han reagerade när han kände en tjej gå förbi på stan. Han hade byggt upp så mycket kåthet, säger hon. 

Mer:

Nu kan du prenumerera på sexleksaker – här är nya "Liggboxen"

Gilla Modette på Facebook!