Stormi Webster fyller 1 månad – nu visar Kylie Jenner upp sin dotter

- Foto: Foto: Instagram/Kylie Jenner/Shutterstock
Dela på Pinterest
Kylie Jenner höll hela sin graviditet hemlig under nio månader, sedan droppade hon nyheten att hon blivit mamma – en nyhet som hela världen snackat om. Nu visar hon upp dottern Stormi Webster för första gången.

Det var 4 februari som Kylie Jenner droppade nyheten att hon blivit mamma. Under nio månader har hon hållit graviditeten hemlig för omvärlden och försvann helt från rampljuset.

Ryktena om att Kylie Jenner var gravid började i september, och då hade hon redan varit gravid sedan i maj 2017. Hela familjen Kardashian har varit tyst om nyheten och vi alla väntade på att få ryktet bekräftat.

Pappan till barnet, Travis Scott, är en känd artist och började dejta Kylie strax innan hon blev gravid. Även han höll hemligt om graviditeten.

1 februari föddes Kylies och Travis dotter, och 4 februari släppte de nyheten för omvärlden. Kylie postade en video på Youtube där vi fick se vad som har hänt de senaste nio månaderna, allt från när hon tog testet till att paret var på bb och bebisen kom till världen.


Sedan dess har Kylie inte varit jätteaktiv på sociala medier. Hon har avslöjat att dottern heter Stormi Wester och har tidigare postat en bild på dotterns hand.

Bildkälla: Instagram

Men nu visar hon för första gången upp sin dotter på riktigt. På Instagram postar hon två bilder. Hon skriver "idag är min angel baby en månad gammal"till bilden.

Bildkälla: Instagram

Bildkälla: Instagram

Redan efter några timmar har bilden fått nästan 8 miljoner likes. Kylie Jenner tog Instagramrekord med bilden på dotterns hand den 6 februari, en bild som har över 17 miljoner likes.

Mer:

Därför kommer Kylie Jenners dotter heta Webster i efternamn

Gilla Modette på Facebook!