Felicia fixar alla influencers ögonbryn – här är hennes bästa tips

- Foto: Instagram/browfelicia
Dela på Pinterest
Felicia Kjellgren, även känd som Browfelicia är brynartisten som ligger bakom (nästan) alla influencers välformade bryn. Nu avslöjar hon alla hemliga knep för oss!

Det spelar ingen roll om du har tunna, buskiga, oformade, eller överarbetade bryn. Felicia Kjellgren, även känd som Browfelicia, har knepen som ger dig ögonbrynen du alltid drömt om.

I över sex år har hon jobbat inom make up branschen och idag stylar hon brynen på stora kändisar och influencers. Att det blev just bryn som hamnade i fokus var dock lite av en slump.

– Det var lite av en slump faktiskt. Benefit tillfrågade mig om jag ville börja göra ögonbryn i deras Brow bar. Först var jag inte alls så sugen, men det var tur att jag tog jobbet, för jag har verkligen hittat min grej, berättar Felicia för Modette.

Foto: Instagram/browfelicia

Som tur är så kan även vi dödliga boka tid hos Felicia. Men om du vill kirra bryn som stjärnorna hemma så har Felicia några tips på hur du får till det och misstag som du bör undvika om du vill forma om symetrin.

– Det viktigaste att tänka på om du ska forma ögonbrynen hemma är att ta det försiktigt. Plocka inte fem hårstrån samtidigt och stå inte för nära spegeln när du fixar med brynen, man blir helt blind för symmetri då. Ta ett steg tillbaka för att få en bra helhetsbild, tipsar Felicia.

Felicia har även en hel del knep på vad du kan göra om du har tunna och glesa bryn men drömmer om att få tjocka och fylliga bryn.

Foto: Instagram/browfelicia

– Step away from the tweezer! Lämna pincetten åt sidan och låt brynen växa fritt - det kan vara jobbigt men det är värt det i slutändan. Om man sedan har möjlighet att ta sig till en Benefit brow bar och få hjälp av en ögonbrynsexpert skulle jag varmt rekommendera det - då får man rätt form och tips om hur man ska hålla det på rätt väg själv, säger Felicia.

Sedan tipsar även Felicia om en produkt som kan göra dina bryn fylligare.

– Jag har även använt Benefit Browvo vårdande primer, som gör brynen fylligare vid regelbunden användning. Den är verkligen magisk, fortsätter Felicia.

Se de största ögonbrynstrenderna 2018 här:

Mer:

Här är den största ögonbrynstrenden 2018 – enligt Browfelicia

Kan du gissa vilket ögonbryn som hör till vilket årtionde?