Kendall Jenner om hur relationen med Kylie förändrats efter bebisen

Dela på Pinterest
Kylie Jenner chockade världen med nyheten om att hon blivit mamma för några veckor sedan och sen dess har relationen med systern Kendall förändrats.

Beskedet om att Kylie Jenner blivit mamma förändrade allt på en sekund och nyheten kom som en chock för de flesta av oss. Nu berättar systern Kendall Jenner om hur hennes relation till Kylie förändrats efter att hon fick sin dotter Stormi.

Kendall Jenner är den enda av systrarna från Keeping Up With the Kardashians som inte fått barn än. Nu berättar hon om skillnaden på att Kylie fick barn – till skillnad från de andra systrarna.

"Det är inte det att det är med glädjande än någon annan födsel inom familjen. Men det är en annan glädje, eftersom hon är min lillasyster som jag växte upp med", förklarade Kendall i en intervju med Vogue.

Hon berättar även lite om uppväxten och hennes relation till Kylie förändrades efter att Kylie blev mamma.

"Vi växte alla upp i par: Kourtney och Kim växte up ihop; Rob och Khloé; Brandon och Brody; Burton och Casey, och sen Kylie och jag. Så att se min bästa vän växa upp och få barn? Det har redan gjort oss närmre", säger Kendall i intervjun.

Men det lär nog dröja ett tag tills Kendall själv blir mamma säger hon.

"Jag vill ha barn, men typ, när jag är 28 eller 29", säger hon till Vogue.

Kylie har gått ut och svarat på fansens frågor om hennes hemliga graviditet. Se hennes svar i spelaren nedan:

Mer:

Se hela tidslinjen över Kylie Jenners graviditet här!

5 saker du måste veta om Kylie Jenners pojkvän, Travis Scott