Så blir du stor på Instagram – enligt Bianca Ingrosso

Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso är en av Sveriges mest populära influencers just nu och nu delar hon med sig av knepen som kommer göra dig känd på Instagram.

Bianca Ingrosso är en av alla Svenskar som gjort succé på sina sociala medier. Tidigare har hon avslöjat hur hon redigerar sina bilder och vad hon kan tänkas ta betalt för en Instagrambild – och nu ger hon oss även tips på hur man ska göra för att få ett stort konto.

Bianca tror att det främst handlar om tajming, att rätt följare hittar till ditt konto.

– Om din fråga är att få fler följare så handlar det nog mest om tajming. Har du den stilen som folk cravear just då så kommer din Instagram att öka då folk söker sig av samma just då, så som kläder, filter, känsla, looks", skriver Bianca på bloggen.

Hon tipsar också om att uppdatera ofta, experimentera med olika poser och om du taggar klädmärkena på bilden så kan du få en shout out.

Något hon sett är att många kommenterar ofta på stora Instagram profiler för att synas. Och det är hon lite delad inför...

– Jag personligen tycker inte att man ska försöka för mycket reklam för sig själv då det blir lite billigt och genomskinligt enligt mig. Jag följer helst folk som genuint tycker om det de gör och inte gör det för att bli kända liksom, skriver Bianca.

Och när det kommer till flödet så måste det inte va heelt perfekt.

– Självklart hjälper det extremt mycket att ha ett snyggt feed också, inte för perfekt liksom, skriver Bianca i ett blogginlägg.

Se vem som bestämmer vad som klipps bort i spelaren nedan:

Mer:

Se Biancas favoritkläder just nu – och var du kan köpa dem här

Se hur Bianca Ingrosso firade alla hjärtans dag här