5 saker du slutade göra i vuxen ålder – som du borde börja med igen

Saker du slutade att göra i vuxen ålder.
Saker du slutade att göra i vuxen ålder. - Foto: SKAM
Dela på Pinterest
Som tonåring har man ett annat go i sig som de flesta av oss tappar efter en tid.

1. Du slutar göra bucketlists med dina polare

Kommer ni ihåg när gänget samlades senast för att skriva en bucketlist med roliga saker man ville göra ihop? Antagligen inte sedan tonåren – vilket är helt fel. Samla tjejkompisarna och sätt era roliga planer och drömmar på papper.

2. Du och dina kompisar ses inte längre hemma hos någon efter jobbet

Förr hade man måsten som läxor och städa rummet. Idag kanske du måste laga mat och tvätta – men inte varje dag. Häng på kompisen hem efter jobbet och hitta på något kul!

3. Dina kompisar ses inte längre bara för att hänga

Som vuxen spenderar man många stunder själv och träffar först sina vänner när det händer något. Men egentligen så behövs inte en kaffe, en middag eller något annat för att ni ska ses och umgås. Glöm inte bort varandra!

4. Du slutar lära dig nya saker

Du kanske tänker att du lär dig något nytt varje dag, men när försökte du aktivt lära dig något senast? Plocka upp en bok, ta en kurs eller skaffa en kreativ hobby där du lär dig nya saker.

5. Du slutar ha galna drömmar 

Kanske ville du bli en popstjärna, drömde om livet i LA eller att åka på surfingläger? Att ändra drömmar och inriktning i livet är mer än okej, men du borde aldrig sluta ha drömmar och våga ställa in ditt sikte på ett mål som kanske känns orealistiskt.

6. Du slutar säga ja till saker 

Ibland orkar man inte och det blir för mycket, men de flesta av oss vuxna borde leva mer i nuet och inte alltid tänka på vad nästa steg är.


En kopp på morgonen, en till på förmiddagen, en efter lunch – och så fortsätter det. Här är sex vanliga saker som kan hända om du har druckit för mycket kaffe. 

Mer:

Det här ångrar vi att vi inte gjorde i tonåren – berättat av tjejer

5 saker du älskade med din pojkvän i tonåren som du inte förstår idag

5 myter om sex som vi alla trodde på i tonåren