Gör debut i Let's Dance – här är allt du vill veta om Margaux Dietz

- Foto: STELLA Pictures / STELLA Pictures/Robert Eklund
Dela på Pinterest
Margaux Dietz gör premiär i Let's Dance ikväll tillsammans med sin partner Alexander Svanberg. Men vem är Margaux egentligen? Hur gammal är hon? Vad är hon känd för? Och vem är Arnold? Vi har svaren!

1. Hur gammal Margaux är 

Margaux är föddes 1990 och är idag 27 år gammal. Hennes födelsedag är den 25 september.

2. Vad Margaux jobbar med? 

Margaux jobbar heltid med sina sociala kanaler. Hon driver även en blogg och en populär Youtubekanal. Hon är just nu aktuell i Let´s Dance och håller i showen "Partitempen" på Youtube som riktar sig mot unga inför valet. Dessutom har hon en podd tillsammans med Daniel Redgert som heter Redgert och Dietz.

3. Vem Margaux är tillsammans med? 

Margaux pojvän heter Jacob Libermann och han är 33 år gammal och fyller år den 8:e mars. De träffades 2011 hos en gemensam kompis berättade Margaux i programmet "Kila stadigt".

4. Om Margaux förlossning

Margaux genombrott kom när hon släppte sin urhärliga förlossningsvideo som vi skrev om här. Filmen gick viral och hon har i en intervju med Modette delat med sig av fler tips till gravida kvinnor inför förlossningen. 

Här kan du se videon:

5. Vem Margaux dansar med i Let's Dance

I årets Let's Dance kommer Margaux dansa med Alexander Svanberg. Han har tidigare dansat med kändisar som Bianca Ingrosso och Rebecca Stella.

Mer:

Här är Margaux tips för att att lyckas på Youtube

Hon filmade hela sin förlossning – här är Margaux tips till andra gravida