Så blir fixar du en vårsnygg look på en kväll – under 500 spänn

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Nu kliver vi in i en ny årstid och det är dags att ömsa bort vårt kalla, trötta vinterskinn vi gått runt i under flera månader och bli vårsnygga igen!

1. Fixa brännan utan solarium

Att fixa brännan i ett solarium är både dyrt, farligt och det tar lång tid. Satsa på brun utan sol istället. Den här klassikern från Dove ger en snygg färg på bara några timmar utan att skada din hud.

Brun utan sol, Dove ca 60 kronor. 


2. Kirra vårfräscha naglar

Naglar är en enkel sak du kan fixa hemma för en billig peng om du inte har tid, ork eller lust att lägga pengar på att fixa dem hos en salong. Satsa på ett bra lack och ett desto bättre topplack, som dessa gel-lacken från Isadora som blir dina för ca 180 kronor.

3. Lägg en ansiktsmask som ger glow

Hejdå trött och grå vinterhy och hej till sommarglow! Den här sheetmasken från Skin79 kommer återuppliva din hy och maxa ditt glow på bara några minuter. Den blir din för ca 60 kronor.

4. Få glänsande Hollywood-svall

Eter en lång vinter med torr och kall luft så borde du unna dina toppar en fuktbomb i form av en hårmask. Satsa på en hårmask som återfuktar, stärker och ger glans till ditt hår. Som denna hårmask från L'Oréal som blir din för ca 50 kronor.

5. Glöm inte att boosta insidan

Gör en smoothie som är rik på näring, vitaminer och antioxidanter. Granatäpple, rödbetor, morot, spenat, grönkål, apelsin, citron och avokado är tips på några helgrymma ingridienser!

Mer:

Modette söker ny bloggare – är du vår nya stjärna?

Här är den dyraste väskan som någonsin sålts på Tradera