Dissa familjen – det här borde du göra under påskhelgen med tjejerna

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Om du läser det här så har du antagligen spenderat tillräckligt många påskfiranden med familjen. I år borde du testa något annat, så som att genomföra den här bucket-listen med vännerna.

1. Åk iväg och grilla varmkorv och marsmallows

Äntligen har solen kommit hit. Ta vara på den och åk ut med kompisarna på en road trip och grilla korv och lite marshmallows ihop.

2. Ha en påskbrunch

Mixa smoothies, koka äggen och ställ fram laxen. Om det är någon gång ni ska ha en riktig pangbrunch så är det under påsken. Sätt pricken över i:et genom att dekorera med söta fjädrar och färgglada servetter!

3. Ge varandra påskägg

Köp med varsitt påskägg och låt varandra få några minuter på sig att gömma sitt, eller om ni kör den klassiska "julklappsleken" så kan ni även göra det med påskäggen.

4. Ha en förfest med påsktema

Gör lekar som äggrullning, picka ägg eller ha en tipspromenad. Om ni ändå ska ha en förfest någon gång under påskhelgen så borde ni maxa med ett tema!

5. Sminka er som påskkärringar 2.0

Att sminka sig till fräknar har blivit riktigt trendigt även när det inte är påsk, men varför inte passa på att göra det under just påsken om ni inte testat den sminkningen innan? Kanske blir det sommarens look!

6. Ha powertalks

Äntligen har ni lite tid till att promenera i solskenet på dagen, se till att få lite solljus, rensa huvudet och få lite motion med polarna.

7. Testa en ny sport

Se om badhuset har öppettider för simning, eller om det finns en tennisbana, klätterklubb, isrink eller något annat kul tillgängligt under helgen. Varför inte passa på att testa någon ny fysisk aktivitet?

8. Ha en kick off inför våren 

Samla ditt girl-gang och ha en kick off. Lägg fram era planer och förväntningar på sommaren och våren. Boka in roadtrips, leta resemål, skriv en bucketlist och planera in allt kul som ni vill göra ihop.

Mer:

21 saker du borde ha på din bucketlist 2018 – om du är singel

50 saker alla tjejer borde ha på sin bucketlist