5 smarta hacks som gör det billigare att shoppa inredning online

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
När du shoppar inredning online finns det många smarta knep du kan ta till för att pressa ner priserna ytterligare. Se de här enkla knepen som gör att du shoppar smartare på nätet – och sparar mer pengar.

1. Lägg några minuter på att hitta en bra rabattkod

Det finns en stor mängd av rabattkoder på nätet idag till nästan alla hemsidor som säljer inredning. Gör en snabb research på nätet och se om du hittar en rabattkod innan du slutför ditt köp. Du kan spara flera hundralappar.

2. Håll koll på bloggar som samarbetar med butiker du gillar

Bloggare visar inte bara upp sin inredningsstil, de ger även bort rabattkoder till sina läsare som de kan använda på sajter som de gillar. Så följ bloggare med samma smak som dig på Instagram och håll utkik i flödet.

3. Bli medlem eller signa upp dig på nyhetsbrev

Det kan kännas jobbigt att få massor av mail, men om du är på jakt efter något borde du hålla ögonen öppna i mailen. Dessutom får du ofta en välkomstrabatt. Winn!

4. Spara dig till reorna

Mycket saker reas ut efter säsong. Är du på jakt efter pynt till högtider så är det värt att vänta till efter jul innan du köper massvis med adventsljusstakar. Samma sak gäller med utemöbler och andra säsongsbaserade inredningsdetaljer.

5. Jämför priser på olika sajter

Om du hittat en supersnygg matta som kostar flera tusen så borde du lägga några minuter på att leta upp en billigare variant på andra sidor som kanske kan erbjuda en liknande matta för en mindre peng. Populär inredning snappas upp fort av budgetkedjor och görs i liknande exemplar.

6. Testa på DIY projekt

Vissa detaljer till hemmet kan du göra enkelt hemma helt själv. Speciellt saker som gardiner, kuddfodral och överkast. Innan du köper något borde du tänka över om det är möjligt att göra något liknande själv.

Se hur den här tjejen gjorde för att få sitt studentrum att se ut som ett riktigt lyxigt hotellrum för bara 4 000 kronor i spelaren här:

Mer:

6 tips på bra inredningsbutiker online – med riktigt snygga grejer

Här är den lilla detaljen som får dina kläder att se lyxiga ut