Så tar du dig igenom jobbigt break up om du blivit dumpad

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
När man går igenom ett jobbigt break upp kan allt kännas tungt, men du kommer kunna komma vidare. Om det känns omöjligt så borde du läsa det här och steg för steg gå vidare från ditt ex.

1. Prata om det

Lätta på ditt hjärta och gråt ut. Försök sätta ord på hur du känner och berätta det för någon som du vet att du alltid kan prata med och bli peppad utav.

2. Gå ut i solen och den friska luften

Det är lätt att man blir hemma i sängen eller på soffan om man känner sig nedstämd. Men det kan vara bra att få luft, solsken och få röra på sig. Gå iväg och handla eller ta en kaffe på stan med en kompis, gå bara en liten promenad för att aktivera dig.

3. Låt bli att prata om det

Det är en fin gräns mellan att prata om sina problem för att lätta på hjärtat, och att älta problemen och påminna sig själv om det jobbiga om och om igen.

4. Sysselsätt dig med något annat än film och serier

Gör något som kräver en fysisk ansträngning. Testa att baka något kul hemma, vårstäda eller måla nya tavlor till väggarna. Se till att aktivera både huvudet och kroppen.

5. Sök dig vidare till någon annan

Du vet det egentligen, vi vet det också, alla vet att om du vill komma över någon så är det bästa sättet att hitta någon annan. Visst ska du hitta dig själv också, men att slå upp ögonen för att det faktiskt finns andra personer där ute kan hjälpa dig en lång väg.

Se 20 positiva anledningar till att vara singel i sommar i spelaren nedan:

Mer:

21 saker du borde ha på din bucketlist 2018 – om du är singel