Nu visar Marie Serneholt upp bilder på gravidmagen

- Foto: Instagram/marieserneholt
Dela på Pinterest
Det var i mars som Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist berättade att paret väntar tvillingar. Nu visar Marie upp sin gravidmage på bloggen och tackar för fina responsen.

Det var 24 mars som paret Marie Serneholt, 34, och Fredric Palmqvist, 32, berättade att de väntar barn. Paret gick ut offentligt i oktober 2017 och har sedan dess visat upp sin kärlek på Instagram.

Och nu ska de alltså bli föräldrar. Marie avslöjade nyheten på Instagram, en bild som såklart fick stor uppmärksamhet. 

 "Livet är verkligen fullt av överraskningar. Och nu har vi fått den vackraste av dem alla. Vi ska bli föräldrar till inte bara en, utan TVÅ underbara små barn senare i år. Ja, vi väntar tvillingar", skrev hon då på Instagram.

Bildkälla: Instagram/marieserneholt

Nu har det gått en månad och på bloggen visar hon upp sin gravidmage.

"Ja, nu jäklar börjar lilla magen visa sig. Så spännande och KUL! Jag hajar till när jag ser min spegelbild – jag är så ovan att se mig själv med en liten gullig bula haha. Men nu är den här", skriver hon på bloggen.

Marie vill ännu inte avslöja vilken vecka hon är i, men någon gång under året blir hon alltså mamma till två små tvillingar.

"Vi är så fruktansvärt lyckliga och förväntansfulla för detta nya kapitel i våra liv. Hade aldrig någonsin vågat drömma om att jag skulle få uppleva det här. Vilken helt obeskrivlig känsla", skriver hon på bloggen.

Mer:

Marie Serneholt skulle tvätta sina kläder – upptäckte snuskig detalj

Gilla Modette på Facebook!