Här är Modettes nya bloggare Felicia Frykman

- Foto: Instagram/feliciafrykman
Dela på Pinterest
Nu är det äntligen dags att presentera Modettes fjärde bloggare, Felicia Frykman. Felicia är civilingenjörs-studenten som sadlade om för att satsa helt på sin dröm och utbilda sig till makeupartist och hårstylist.

Vem är Felicia Frykman?

– En påbörjad civilingenjör som insåg efter ett och ett halvt års studier att jag ville ta en annan väg och följa min dröm och istället jobba med smink och skönhet. Så nu studerar jag till att bli makeupartist och hårstylist! Jag har en stark kreativ ådra och får utlopp för mina ideér i smink, hår, mode, foto såväl som livet i sig och vill gärna dela med mig av det till andra. Jag kan sitta i timmar och bara skapa!

Jag är en humoristisk diva och driver gärna med mig själv för ett gott skratt och slänger gärna in lite extra sass i tillvaron.

Foto: Instagram/feliciafrykman

Vilket är ditt spirit animal? 

– Om jag fick välja själv skulle jag säga att mitt spirit animal är en elefant eller en katt: lojal, lugn och down to earth, men också självständig, lite oförutsägbar och sassy. Om jag däremot får välja en disneyprinsessa så är jag hundra procent Törnrosa. Jag kan sova i evigheter.

Vad kommer vi få läsa om på din blogg?
– På min blogg kommer det finnas en härlig blandning av både vardagliga och extravaganta sminkningar, hårtips och looks, lite outfits, livets upp och ner. Även min resa till att få jobba med min passion på heltid, vilket jag är så taggad på att få ta med er på.

Foto: Instagram/feliciafrykman

Vilket är ditt bästa sminkhack?

– Ett läppstift eller annan läpprodukt med lite extra färg gör direkt att man ser lite mer fixad ut, även om man kanske bara har mascara i övrigt. Ett annat tips är att alltid använda vattenfast mascara på underfransarna för att man ska kunna skratta tills man gråter utan att få "panda-looken" efteråt. Fler tips kommer såklart på bloggen i framtiden!

Vilket är ditt favoritquote?

– Ett quote jag burit med mig i många år och som jag faktiskt har en tavla av hemma är "To the world you may be one person, but to one person you may be the world" och det betyder för mig att man alltid ska uppskatta människorna som bryr sig om en, men det beskriver även hur vissa människor i mitt liv är så viktiga för mig. Det finns många människor i världen, men de är de vi har nära oss som betyder mest.

Vem är din största förebild och varför?

– Mina största förebilder är min mormor och min mamma. Mormor dog i lungcancer 2015 och hon och jag hade ett väldigt unikt band och hon peppade alltid mig till att följa mina drömmar, vara stark, allt är möjligt och att kärlek är gränslös. Mamma är min bästa vän, förstår mig på djupet och får mig att se världen på helt nya sätt och är, likt mormor, definitionen på vad en stark kvinna är. 

Inom smink däremot så är Youtubern Jaclyn Hill min förebild. Så duktig!

Foto: Instagram/feliciafrykman

Vad vill du sprida vidare till Modettes läsare?

– Lyssna på vad din inre vilja och sträva efter att göra vad som gör dig allra lyckligast! Följ dina drömmar för det kommer göra inte bara dig, men även de människor du väljer att ha omkring dig så mycket lyckligare. Jag vill att min blogg ska bli en plats där ni läsare ska kunna känna er välkomna och inspirerade, oavsett om smink är er grej (för det är ju inte det enda som kommer finnas på bloggen). Vi är alla en stor familj och låt oss ösa varandra med kärlek!

Läs Felicias blogg HÄR och missa inte att följa henne på Instagram HÄR!