Elena Belle lanserar bikinimärket "Saltyhair"

Unsplash
Unsplash - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, tidigare Natacha Peyre, har släppt bikinimärket "Saltyhair". Enligt Elena själv är badkläderna både sexiga, utmanande men också smakfulla.

Svenska Hollywoodfrun Elena Belle, 33, bor i Los Angeles där hon jobbar som egenföretagare. Hon har tidigare varit med i tv-program som Paradise Hotel, dock då känd under namnet Natacha Peyre. 

Men på senare år har vi lärt känna henne i programmet Svenska Hollywoodfruar som Elena Belle. Hon har även blivit mamma och startat sitt eget bikinimärke. Märket heter "Saltyhair" och idén bakom är att ta Bali, Brasilien och Ibiza till Sverige.

Bildkälla: Saltyhair

”I Sverige har vi ofta badkläder som täcker onödigt mycket och vi saknar attityd i vårt bikinimode”, säger Elena i ett pressmeddelande.

Bildkälla: Saltyhair

Badkläderna är alltså mestadels bikinis med smala trosor och med lite mindre tyg än. 

Bildkälla: Saltyhair

”Vi tycker att alla kvinnor är vackra och att vi ska framhäva vår beauty och vårt självförtroende snarare än att gömma oss", säger Elena.

Elena Belle förklarar badkläderna som både sexiga, smakfulla och samtidigt vågade. 

Bildkälla: Saltyhair

 ”Våra bikinis är vågade och sexiga men samtidigt smakfulla” förklarar Elena. 

Företaget drivs av både Elena själv, hennes bror och hans flickvän. Priset ligger runt 600-700 kronor per bikini, och finns flera olika modeller och storlekar.

Mer:

Här visar Elena Belle upp sin gravidmage för första gången – se bilderna

Gilla Modette på Facebook!