Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

IKEA:s sommarnyheter är här – spana in bilderna

Dela på Pinterest
Sommar, sol, uteplatser och ny inredning. Nu har IKEA släppt sina nya sommarbilder och vi hittar både högtalare, vaser och utemöbler.

Värmen är äntligen här och snart drar semestertiderna igång. Det firar IKEA med att släppa sina sommarbilder 2018. Där hittar vi flera nyheter, bland annat utemöbler, vaser, en högtalare och tillbehör till dukningen.

"Hemma är det nya borta! Njut av långa sommarkvällar med nya SJÄLLAND utemöbler. Addera vaser, lyktor och musik för att skapa stämning som får gästerna att aldrig vilja gå hem. Här mixas säsongens nyheter med utvalda detaljer för fest och inspiration", skriver IKEA själva på sin hemsida.

De nya bilderna innefattar flera olika serier hos IKEA, bland annat SJÄLLAND, SANDARED, SOLVINDEN, ENEBY och PEPPARKORN. Allt har de mixat ihop till några pressbilder som alltså ska ge oss inspiration inför sommaren 2018.

Bland annat hittar vi en högtalare, som du kan bära med dig till sommarens alla strandfester.

Även sittpuffar som fungerar lika bra utomhus som inomhus. 

Portabel lampa som ska vara lätt att bära med sig. 

Ett kakfat som gör det möjligt att duka upp till årets mysigaste afternoon tea. 

Presentboxar såklart! 

En hel del tillbehör till dukningar, både porsin och vaser.

Samt utemöbler, som fungerar i trädgården eller ute på altan. 

Här hittar ni allt från IKEA.

Mer:

Här är inredningskontot som visar hur svenska killar inreder

Gilla Modette på Facebook!