11 saker du och din bästis borde ha på er bucket list sommaren 2018

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Sommaren är snart här och vad passar då inte bättre än att styra en bucket list? Det finns vissa saker som du och din bästis bara måste göra, för att maxa sommaren lite extra.

1. Gå på dagsfest

Dagsfest är verkligen sommarens höjdpunkt. Styr en egen eller kolla upp om det finns någon rolig i just er stad. Har ni aldrig varit på en riktig dagsfest innan så kommer ni ÄLSKA det. 

2. Sov under stjärnorna

Ta ut madrassen och sov under stjärnorna en natt. Då kommer ni kunna prata om allt mellan himmel och jord, bokstavligen talat. Obs! Glöm ej att ta med myggskydd! 

3. Dansa på borden

Det kan låta löjligt, men det kommer bli roligt när ni väl står där. Se till att dansa på borden minst en gång. Kanske blir det på klubben, förfesten, kräftskivan eller studentfesten? Vem vet. 

4. Var vaken ett helt dygn

Är det dåligt väder under en helg så kan ni köra ett maraton med er gamla favoritserie. Varför inte dygna och kolla igenom hela Eva & Adam-serien igen?

5. Låtsas att ni är tonåringar igen

Vad gjorde ni när ni var 16 år? Gör det igen! Oavsett om det är att cykla runt, festa på stranden eller tälta i skogen. 

6. Åk på en spontan resa

Spontant är alltid bäst, och på sommaren är allt möjligt. Kolla sista minuten-resor eller åk lite spontant till grannstaden och hitta på något roligt. 

7. Roadtrip i Sverige

Har någon av er körkort? Perfekt. Passa på att åk på en roadtrip i Sverige. Tips är att kolla upp campingar, där kan ni hitta riktigt billigt boende under resans gång!

8. Gå på konsert

I sommar anordnas det flera gratiskonserter, bland annat på Gröna Lund. Gå på minst en i sommar och sjung er hesa! 

9. Flirta loss!

Är ni singlar? Skriv en bucket list bara för det. Flirta loss, kyss en främling, tindra åt varandra och bara NJUT av singellivet! 

10. Låtsas att du är en turist

Det här är verkligen helt fantastiskt roligt. Låtsas att ni är en turist i en stad ni känner till väl. Vad som helst kan verkligen hända *blink blink*.

11. Åk båt!

Känner ni någon som äger en båt? Då borde ni försöka åka med! Att hänga ute på vattnet en varm sommardag är magiskt. Om ni inte känner någon med båt, åk med på en dagstur på en större båt. Bor ni i Stockholm så borde ni åka ut till skärgården! 

Mer:

Är du singel? Då borde du ha det här på din bucket list!

Gilla Modette på Facebook!