Benjamin Ingrossos bild efter Eurovision gör succé på Instagram

Benjamins bild på Instagram efter Eurovision slår rekord i likes! - Foto: Instagram/benjaminingrosso
Dela på Pinterest
I lördags tävlade Benjamin Ingrosso i Eurovision med låten "Dance you off". Placeringen blev tyvärr inte lika bra som vi hade hoppats – och nu skrattar alla åt Benjamins bild på Instagram.

I lördags tävlade Benjamin Ingrosso för Sverige i Eurovision Song Contest. Tävlingen höll i Lissabon, Portugal, och Benjamin tävlade med 20:e bidraget "Dance you off".

Till en början gick det riktigt bra för Benjamin, och efter alla länders röster låg han till och med etta – en förstaplats som tyvärr försvann när tittarrösterna sedan räkandes in.

Benjamin fick bara 21 poäng av tittarrösterna, och åkte då ner på sjunde plats, som då blev Sveriges placering i årets Eurovision.

Bildkälla: Instagram/benjaminingrosso

Nu, två dagar efter finalen, postar han en bild på Instagram som gör succé. På bara några timmar har bilden fått nästan 70 tusen likes och tusentals kommentarer. 

Benjamin Ingrosso driver nämligen med sig själv och sin placering i tävlingen. Bilden är tagen från hans presentationsvideo i Eurovision och till bilden skriver han "Me casually posing with all of my voters".

Bildkälla: Instagram/benjaminingrosso

bilden syns alltså bara två personer, något som får alla att skratta. "Härligt att du skojar om det", är en kommentar och "det här är det bästa jag sett" är en annan.

Skönt att se att Benjamin kan skämta om rösterna såhär någon dag senare, för visst förtjänade han faktiskt några fler röster trots allt?

Mer:

Lyssna på Benjamin Ingrosso och Felix Sandmans nya låt här

Gilla Modette på Facebook!