11 upplevelser att lägga pengarna på – istället för en Chanel

Väska Chanel, street style
Istället för en ny Chanel-Väska kan det vara värt att lägga pengarna på minnen för livet istället. - Foto: shutterstock
Dela på Pinterest
Den klassiska Chanel väskan kostar uppåt 50 000 kronor. För dem pengarna kan du skapa minnen för livet och uppleva saker du kommer se tillbaka på och le tills den dagen du dör. Här är några förslag!

1. Hosta den galnaste födelsedagsfesten som du och dina vänner kommer prata om för alltid

Lägg lite extra krut på din födelsedag. Satsa på en bra lokal, hyr in catering och servering, kanske en DJ eller en bartender som gör din fest till ett oförglömligt minne för dig och dina vänner. 

2. Res europa runt med ett interrailkort

För 50 000 kronor kan du åka några varv runt Europa. Ta chansen och se Italiens kust, den Franska rivieran, historiska byggnader i centrala Europa, vandra i Österrike, lev på sangria och tapas i Spanien, båtluffa i Grekland, upplev sena nätter och kultur i Östeuropa. Ni hör ju. Det finns en hel värld att upptäcka!

3. Åk på safari och se vilda djur du tidigare bara sett på film

Se världen i vitögat och res på safari och upptäck den vackra naturen och det extraordinära djurlivet vi faktiskt har här på vår planet. Glöm inte kameran!!

4. Bjud någon du tycker om på Sveriges bästa restaurang

Ett restaurangbesök är mer än bara en matupplevelse. Det är dofter, service och ett minne du alltid kommer ta med dig. Där har du råd att käka flera gånger om istället för att köpa en väska.

5. Dra med dina vänner till Disney Land

Disney Land, Universal eller Six Flags. Världen är full av roliga nöjesparker som du bara måste ha med på din bucketslist.

6. Åk runt sverige

Boka in en kräftfisketur längst kusten, festa med dina vänner på båtar längst kusten, njut av lugnet på Gotland eller varför inte resa och se norrskenet i Lappland? Det finns många dolda skatter i vårt land.

7. Res iväg på en tjejresa till Ibiza

Åk på ert livs festresa i Ibiza och njut av sol, fest, bra musik och ett minne ni alltid kommer bära med er.

8. Bjud med dina föräldrar på en härlig kryssning

Du kan ju inte ha vandrat på jorden ett helt liv utan att ha upplevt en kryssning, eller framförallt gottgjort dina föräldrar för allt de gjort för dig. Bjud med dem på en resa!

9. Signa upp dig på volontärarbete

Res iväg och gör världen till en bättre plats genom att volontärarbeta. Hitta en organisation med ett syfte som du brinner för och gör skillnad på vår planet.

10. Besök alla festivaler du drömmer om att få gå på

Coachella, Ultra Music eller varför inte boka dig en biljett på alla festivaler i hela Sverige under en sommar? 

11. Köp 200 stycken liknande väskor

Ja om du köper en väska som ser nästan likadan ut så har du råd med 200 stycken. Men om du bara behöver en så får du 49 750 kronor över att lägga på annat kul!

Mer:

21 saker du borde ha på din bucketlist 2018 – om du är singel