Här är räddningen om du hatar att tvätta bort sminket på kvällen

- Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Att huka sig över kranen och skölja ansiktet under kallt vatten efter att man slumrat till i soffan är faktiskt bland det värsta som finns. Men med den här produkten är de stunderna ett minnet blott.

En av de stora favoriterna i våra badrumsskåp är, och kommer förbli, det micellära vattnet. Det är verkligen en produkt som förbättrar din livskvalité till tusen om du är en av alla dem som avskyr att tvätta bort sminket på kvällen.

Så, vad är då micellärt vatten? Jo, det det är som ett vatten till konsistensen som du blöter ner en bomullspad med och stryker över ansiktet.

Enkelt förklarat så binder det micellära vattnet smuts och orenheter som då avlägsnas från din hy väldigt skonsamt utan att du behöver gnugga, skölja och hålla på.

Om du använder mycket smink så kan det vara bra att använda två bomullspads. En för att avlägsna sminket med, en för att rengöra din hy med.

Dessutom så kan vissa micellära vatten även verka som en toner. Och du kommer tacka oss för tipset tidiga morgonar när du bara kan svepa en omgång med micellärt vatten över ansiktet och sen är du färdigtvättad för dagen.

Det finns många olika märken, men vi har valt ut våra tre största favoriter.

Bildkälla: Kicks, Apotea, Kicks

Micellärt vatten, Lumene ca 100 kronor.

Micellärt vatten, Bioderma ca 100 kronor.

Micellärt vatten, L'Oréal ca 90 kronor.

Mer:

Bäst i test: Här är de bästa brun utan sol-produkterna just nu