Vill du vara med i Bonusfamiljen? Nu har du chansen!

Familjen i Bonusfamiljen
Nu söker de skådespelare till Bonusfamiljen - Foto: Bonusfamiljen
Dela på Pinterest
Drömmer du om att bli skådespelare? Eller älskar du bara Bonusfamiljen? Nu har du chansen att få vara med i serien – och ja, du får till och med betalt.

Bonusfamiljen är serien som tagit tv-tittarna med storm och gjort total succé. Serien handlar om enkelt om bonusfamiljer, relationer, problem och massa glädje däremellan. 

Just nu spelas säsong tre spelas in och enligt Expressenbloggen Spoiler Alert kommer den handla om barnlängtan, nya kärlekar och en till bonusfamilj, något även ELLE skriver om.

”Mycket av säsong tre kretsar kring vad som händer när Martin och Katja skaffar egna bonusfamiljer på riktigt och hur det påverkar Lisa och Patriks bonusfamilj och alla deras inbördes relationer", säger seriens skapare, Clara Herngren, Moa Herngren och Felix Herngren till bloggen Spoiler Alert.

Bildkälla: Bonusfamiljen

Under inspelningen av säsong tre kommer nu serien behöva hjälp med flera statister. Så har du skådespelardrömmar? Eller älskar du bara Bonusfamiljen? Då borde du verkligen befinna dig i Solna på torsdag.

För på hemsidan skådespelare.se finns det nu en annons för just Bonusfamiljen.

"Hej! Bonusfamiljen söker statister till en rolig och fartfylld scen! Vi söker statister till ett studentutspring på torsdag. Vi behöver statister i olika åldrar", skriver de på hemsidan.

Platsen för inspelningen är i Solna, Stockholm, på torsdag 7/6 och du får hela 300 kronor för jobbet

Är du sugen? Här kan du söka.

Mer:

Här är organisationen för alla tjejer som vill lära sig att programmera

Gilla Modette på Facebook!