Nu rasar folk mot Melania Trumps jacka under besöket i flyktinglägret

Melania Trump på väg in i ett flygplan bredvid en bild henne och den amerikanske presidenten Donald Trump
Melania Trump bär en jacka och får mycket kritik - Foto: Bildkälla: Andrew Harnik/AP/TT Pablo Martinez Monsivais/AP/TT
Dela på Pinterest
När Melania Trump besökte det omdiskuterade flyktinglägret för barn som ligger vid gränsen mellan Texas och Mexico fick hennes jacka mycket kritik.

Dem senaste veckorna har ett flyktingläger vid gränsen mellan Texas och Mexico väckt stor uppmärksamhet då tusentals barn har separerats från sina föräldrar. I torsdags besökte USA:s presidentfru Melania Trump det omdiskuterade flyktinglägret för barn som ligger vid gränsen mellan Texas och Mexico. När Melania Trump, fru till Donald Trump, flög från Washington DC till Texas bar hon en grön jacka med texten: "I really don't care. Do U?". 

Bildkälla: Andrew Harnik/AP/TT

Bilderna på Melania Trump och hennes jacka blev snabbt virala och medierna började spekulera i budskapet bakom valet av jacka. Innan presidentfrun besökte de utsatta barnen ska ha hon ha bytt jacka men kritiken mot Melania Trump strömmade in på sociala medier och klädvalet ansågs vara smaklöst och opassande. 

När bilderna började spridas världen över var Melanias talespersonen, Stephanie Grisham, snabb med att göra ett uttalande om klädvalet. 

"Det är en jacka. Det finns inga dolda budskap bakom den. Efter dagens viktiga möte i Texas hoppas jag att media inte kommer välja att fokusera på det här", skrev Stephanie Grisham i ett mail som spreds på Twitter efter att bilderna och jackan blivit virala på social medier. 

Även presidenten Donald Trump var snabb på att uttala sig om hustruns klädval och menar på att texten på Melanias jacka var riktad till fejkade nyheter och att hon nu har lärt sig hur dåliga de är. 

Bildkälla: Twitter.com

Presidenten Donald Trump går emot vad talespersonen Stephanie Grisham tidigare skrivit då hon menade på att det endast var en jacka utan något dolt budskap. Vad och vem presidentfrun syftade på genom att bära en jacka med texten: "Jag bryr mig inte. Gör du?" är ännu oklart. 

Bildkälla: Andrew Harnik/AP/TT

Den olivgröna jackan kommer från den spanska klädjätten Zara.

Bildkälla: Zara.com via Elle.com

Läs mer
Melania Trump har inte alltid sett ut så här
Här är alla gånger som Trump varit en riktig douche mot Melania