Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Träningsformer att prova hemma

Dela på Pinterest
Vi har pratat med Modettes bloggare Jamie Sallmén om vilka träningsformer du inte behöver ett gym för att utföra som är perfekta att testa i sommarvärmen.

Vill du prova en ny träningsform men vet inte vad du vill prova? I sommar och under semestern har du gott om tid att prova en eller flera nya träningsformer. Modettes bloggare Jamie Sallmén har gett oss sina bästa tips på träningsformer att prova i sommar.

Jamie Sallmén i träningskläder
Bildkälla: Jamie Sallmén

– Simning. Simning är livsviktigt, superskonsamt och härligt om man vill svalka ner sig en varm sommardag, säger Jamie Sallmén till Modette.

Simning är en bra träningsform
Bildkälla: Unsplash

– Ut och promenera! Slå rekord i längsta avståndet, tid eller bara njut av att promenera runt sjön. Det är mindfullness på hög nivå, snällt mot kroppen och utan press, berättar Jamie. 

Promenader är en av bättre träningsformerna
Bildkälla: Unsplash

Två andra träningsformer som Jamie Sallmén tipsar om är att cykla och dansa. Cyklingen ger dig frisk luft och sommaren är den perfekta årstiden för att utmana dig själv genom att prova denna typ av träningsform. De andra träningsformen som Jamie tipsar om är dans. Dans skapar skapar ett lyckorus och frigör massvis med energi och känslor. Dansen behöver inte endast ske i en danslokal utan kan även ske runt midsommarstången eller hela natten lång.  

Läs Jamies blogg här!

Läs mer:

7 saker du måste lära dig om kost och träning

5 saker tjejer som älskar att träna är trötta på att höra