6 konversationer du bara kan ha med din bästa vän

Saker du bara berättar för en bästis
Bästa vänner - Foto: Unsplash
Dela på Pinterest
Det finns vänner, och sedan finns det bästa vänner. Har ni pratat om det här någon gång så kan ni nog kalla er för bffs en gång för alla.

1. Dina galnaste hemligheter

Din bästa vän vet om att du snodde sprit från föräldrarnas barskåp och att du hånglade upp tio personer på en kväll. Hemligheterna må vara galna, men de är också så roliga att prata om när ingen annan hör.

2. Dina familjeproblem 

Drama, bråk eller jobbiga släktträffar. Ens bästa vän dömer en aldrig och vet exakt hur det kan gå till när din familj ryter ihop.

Bildkälla: Unsplash

3. Allt om personerna du någonsin crushat på

Att prata om alla ragg och flirtar är en oskriven regel mellan två bästa vänner. Här berättar man allt i minsta detalj – allt från vad personen skickade för Snap till vad personen bjöd på för frukost.

Bildkälla: Unsplash

4. Dina problem på jobbet

Har du det stressigt på jobbet så vet din bästa vän det, har du hittat en snygging på jobbet vet din vän det också. Och hatar du din chef? Ja, då vet din bästis det garanterat. 

5. Dina hygienproblem

Mens, svett eller underlivsproblem. Din bästa vän vet precis allt. 

Bildkälla: Unsplash

6. Dina pinsammaste historier

Om du kissade på dig på fyllan när du tog studenten så vet din bästis det, och om du råkade fisa när du sov hos din kille för första gången så vet hen det också. Ingenting är pinsamt för sin bästis, eller hur?

Mer:

15 saker du borde säga till din bästa vän på direkten

Gilla Modette på Facebook!