Hanna "Hannalicious" Friberg säger ifrån efter elaka kommentarerna

Hanna Friberg går utan behå och får kritik
Hanna Friberg säger ifrån efter elaka kommentarer - Foto: Instagram/Hannalicious
Dela på Pinterest
Influencern Hanna "Hannalicious" Friberg fick flera negativa kommentarer om sina bröst efter en bild där hon går utan behå, och nu ryter hon ifrån rejält på bloggen.

Hanna "Hannalicious" Friberg är en känd bloggare, modeprofil och även Youtuber. Hon har gjort succé med sina kollektioner tillsammans med modejätten NA-KD, där hon aktivt arbetat för att ta fram kläder för tjejer med stor byst. 

Hanna själv gjorde en bröstförminskning för något år sedan och sa då att den operationen förändrade hennes liv.

Bildkälla: Instagram/hannalicious

"Jag är så glad för den här operationen och att jag vågade genomgå den att inget annat spelar någon roll. Livet med mina små bröst är på riktigt tusen gånger bättre på alla plan. Bara det att jag kan sitta och jobba rak i ryggen, utan tyngden där fram. WOW" skrev hon då på bloggen.

Men nu har elaka kommentarer dykt upp på Hannas blogg, något som fick henne att ryta ifrån rejält.

Det var i förrgår som Hanna postade bilder från sin helg i Båstad, där en av bilderna föreställer Hanna själv i en vit outfit – utan behå.

Bildkälla: Hannalicious.se

Hon fick kommentarer om att hennes bröst hänger och att det är fult att gå utan behå. 

"Oh mah god vad dina bröst hänger i en av dem första bilderna där du står i en vit klänning. Vad är grejen med att alla influensers sluta använda bh? Jäkla fult", är en kommentar.

Hanna själv blev chockad över kommentarsfältet och fick radera några som var för elaka.

"Hur mår man när man känner behov av att påpeka min kropp och mina bröst på det här sättet samt mitt val att inte använda bh? Har vi inte kommit längre än att sitta och kommentera sådana här saker om varandra? Jag trodde det", skriver hon på bloggen.

Hon skriver också att hon älskar att gå utan behå, och att hon inte bryr sig vad andra tycker om det.

"Men det finns kanske andra där ute som blir ledsna om ni skulle fortsätta kommentera andras kroppar och bröst såhär och det är för dom tjejerna som jag skriver det här inlägget", skriver hon.

Go Hanna och Go Girlpower, säger vi! 

Mer:

Här visar Hanna Friberg upp brösten efter operationen

Gilla Modette på Facebook!