Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är Laila Bagges mysiga kärleksförklaring till pojkvännen Korosh

Laila Bagge shoppar i USA. Foto: Instagram/lailabagge
Dela på Pinterest
Laila Bagge är på semester i USA med sin kärlek Korosh Kananian. Under ett besök i en klädbutik fick hon ett par byxor specialdesignade för henne – men ser ni vad det står på?

Tv- och radioprofilen Laila Bagge är sedan snart fyra år tillbaka tillsammans med 27-åriga Korosh Kananian. Paret träffades på restaurangen Riche i Stockholm hösten 2014, och sedan dess har kärleken levt mellan dem.

Laila Bagge och pojkvännen Korosh Kaninan
Bildkälla: Instagram/lailabagge

Laila har sedan tidigare två barn, Kit och Liam, och tillsammans med Korosh bor nu hela familjen på Lidingö i Stockholm. I Lailas senaste tv-satsning "Lailaland" fick vi lära känna henne på djupet och intresset för både Laila och Korosh blev mer intensivt.

Flera har ställt sig frågan om paret ska gifta sig och förra året postade Laila en bild som fick väldigt många reaktioner. Hon bar då upp en brudklänning – en bild som alla trodde handlade om bröllop, men som sedan visade sig vara ett prank.

Laila Bagge brudklänning
Bildkälla: Instagram/lailabagge

Och nu har hon postat ytterligare en bild som fått fansen att undra – har Laila bytt efternamn?

Laila är på semester i USA tillsammans med Korosh och under ett besök på Venice Beach handlade hon ett par nya byxor. Speciellt med dessa byxor är att hon fick trycka sin egna text på, och det är just valet av text som fått några att undra.

Laila Bagge shoppar i USA
Bildkälla: Instagram/lailabagge

"Har du bytt efternamn?" är en kommentar och "Snyggt nytt efternamn!" är en annan. 

Laila Bagge byxor med text Korosh
Bildkälla: Instagram/lailabagge

Vissa tror alltså att Laila har bytt Bagge mot Korosh, något hon dementerar i kommentarerna då hon svarar "nej" på frågan.

Korosh är ju faktiskt förnamnet på hennes stora kärlek, så hade hon bytt efternamn till något hade det nog snarare varit hans efternamn, Kananian. Mysbyxorna verkar alltså bara vara en liten kärleksförklaring, och inget mer med det.

"Va gulligt sätt att visa din kärlek till din man på" skriver en användare och "Känns som ett frieri kommer inträffa inom snar framtid", skriver en annan.

Mer:

Bilden på Laila Bagge förvirrar alla – har hon gift sig?

Gilla Modette på Facebook!