Carolina Gynning slår tillbaka efter hat – backar systerskapet

Carolina Gynning slår tillbaka mot följare efter hat
Carolina Gynning vill backa systerskapet - Foto: Instagram/carolinagynnig
Dela på Pinterest
Efter att Carolina Gynning publicerat bilder på sin kropp på Instagram fick konstnären mycket kritik. Något som gjorde henne rasande.

Det var häromdagen när konstnären Carolina Gynning publicerade tre bilder av sin kropp på Instagram som det väcktes många reaktioner och åsikter bland hennes följare i kommentarsfältet. På en av bilderna som hon publicerade syntes hennes rumpa och rygg, medan hon på de andra två täcker sina nakna bröst.

Bild: Konstnären Carolina Gynning står upp för sig själv. Bildkälla: Instagram/carolinagynning

Bilderna på Gynning har tillsammans fått nästan 2000 kommentarer om allt från att hon ska vara stolt över sin kropp till att hon är en dålig förebild som visar upp sin kropp på sociala medier på det sättet. 

Bild: Carolina Gynning säger i från efter att hennes följare ifrågasätter henne som förebild. Bildkälla: Instagram/carolinagynning

Kommentarerna fick Carolina Gynning att skriva ut och dra kopplingar på sin Instagram story till att ingen har kritiserat Zlatan när han har lagt upp liknande bilder på sin kropp och hon ifrågasatte även om han också är en dålig förebild. 

Bild: Zlatan visade upp sin nya tatuering. Carolina Gynning ifrågasatte om han anses vara en dålig förebild efter att ha publicerat denna bild. Bildkälla: Zlatan Ibrahimovic

"Det är tydligen fortfarande inte OK att vara stolt över sin kropp år 2018!", skriver Carolina Gynning på Instagram stories efter hatet mot bilderna på hennes kropp.

Bild: En av de tre bilderna som Carolina Gynning publicerade på Instagram. Bildkälla: Instagram/carolinagynning

Carolina Gynning ifrågasätter även varför kvinnor sitter och skriver elaka kommentarer i stället för att stötta varandra och backa systerskapet. Hon menar även att de som har skrivit elaka kommentarer borde skämmas och inse att allt som kvinnor gör utan att skada någon är okej. 

Bild: Carolina Gynning tycker att det är konstigt att det fortfarande inte är okej att vara stolt över sin kropp. Bildkälla: Instagram/carolinagynning

"Backa systerskapet", avslutar Carolina Gynning med på Instagram. 

Heja Carolina Gynning och backa systerskapet, säger vi! 

Läs mer:

Carolina Gynning om kommentarerna på bikinibilden: "Mörkrädd"

Carolina Gynnings nakenbilder gör succé – hyllar kvinnokroppen